MORENO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2408 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Moreno. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 19:03 Mag warmer
19 mei 2024 om 21:24 Duurde lang i.v.m Pinksterweekend. Waten helaas de fritessaus vergeten maar dit werd binnen 5 minuten gebracht! Friet is hier heerlijk, alles goed warm.
19 mei 2024 om 21:22 Lekker eten alleen jammer dat je bij elk ding wat je bestel extra kosten moet betalen voor plastic verpakkingsmateriaal. Vooral omdat alle snacks in 1 verpakking zitten en bij een broodje die op een papieren schaaltje ligt jammer
19 mei 2024 om 19:18 Eten was goed en de bezorging was snel.
18 mei 2024 om 19:06 Deze keer was het supersnel! Het kan dus wel ;-) Verder is het eten altijd top.
16 mei 2024 om 21:08 Gewoon goed!
11 mei 2024 om 0:16 Eten is altijd lekker alleen dit keer was het minder lekker volgende keer beter
10 mei 2024 om 7:57 Saus zou over de friet moeten zitten maar dat was niet gedaan. Frikandel speciaal zat ondersteboven in verpakking daardoor niet op de frikandel
9 mei 2024 om 19:26 Heerlijke friet, met een half kippetje. En goed warm.
8 mei 2024 om 19:06 Lauw eten alleen de kipsate was warm. En ook al kies je voor zsm bezorgen dan is 90 min echt wel erg lang, zeker als je indezelfde wijk woont en je bezorger eerst ergens anders heen laat gaan wanneer je belt…en excuus of gedag zeggen is wel zo aardig
7 mei 2024 om 21:14 Het eten is oké. Maar wij vragen ons af waarom we 5 cent per item extra betalen (voor plastic) terwijl er geen plastic bakjes worden gegeven? Alles wordt samengevoegd geleverd in papieren zakjes. Nogal unfair geld verdienen.
7 mei 2024 om 18:39 Normaal heel tevreden maar deze keer niet echt. Er zaten 2 lange haren op mijn sate kroket en ik had een kipsate besteld, de pindasaus zat niet meer op de sate maar lag koud in het zakje waarin het was ingepakt.