MORENO

MORENO Voor verse frites moet je bij Moreno zijn!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1147 beoordelingen
14 nov 2019 om 20:46 Toegegeven, de snacks waren oké ditmaal. De patat, had expliciet om verse patat gevraagd, was niet te vreten. Opgebakken zooi. Milkshakes op zijn kant vervoeren is natuurlijk ook heel fijn, die waren dus half leeg Ballentent.
14 nov 2019 om 0:01 Lauwe patat, flink afgekoelde frikandel,gehaktbal en.kip. kwartier later dan gevraagd,ondanks ruim tevoren aangevraagd. Bezorgster was op de fiets!! Was toch flink even fietsen dan, en dan krijg je dat dus.
11 nov 2019 om 22:48 Wederom prima, alleen duurde het deze keer wel wat lang.
9 nov 2019 om 21:46 Sneller als afgesproken en goed warm
8 nov 2019 om 23:17 Altijd goed nooit klachten gehad....tot nu . Ruim anderhalf uur op het eten gewacht en dan is het ook nog niet compleet. Het resterende is wel binnen 15 minuten gebracht.
7 nov 2019 om 22:54 Snel en goed
7 nov 2019 om 19:46 Altijd goed
7 nov 2019 om 8:14 Prima, niks op aan te merken. Fijn dat er ook naar mijn opmerking is gekeken!
6 nov 2019 om 6:37 Ruim een uur op je eten zitten wachten... Vraag je of de mayo en pindasaus in aparte bakjes mogen. Krijg je uiteindelijk alle saus bij elkaar gekwakt.
3 nov 2019 om 21:19 Ik had deze keer iets te laat besteld en moest zo'n 2 uur wachten op mijn bestelling, normaal geen probleem want dit is te verwachten op zondag, maar mijn visite moest ook nog 3 uur terug rijden. Over het eten was iedereen wel zeer tevreden!
2 nov 2019 om 22:07 Wat wordt er bizar hard gereden over het woonerf! Een reden om niet meer te bestellen
2 nov 2019 om 21:09 Lekker eten en super snel bezorgd. Opgegeven tijd was 50 minuten, ze waren er binnen een half uur. Geweldig!